درخواست تنظیم شکواییه و دادخواست توسط وکیل

با سلام.
کاربر گرامی لطفاً برای بهره مندی از خدمات وکالت و مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری از ساعت 8 صبح تا 8 شب با شماره 09125453894 تماس بگیرید.

درخواست تنظیم شکواییه و دادخواست توسط وکیل

وکیل آماده تنظیم دادخواست و شکواییه شما می باشد.

وکیل آماده تنظیم دادخواست و شکواییه شما می باشد.

درخواست نگارش و تنظیم شکواییه و دادخواست

ما آماده ایم در مورد انواع دعاوی  بر اساس درخواست شما جهت تنظیم شکواییه و دادخواست و لایحه توسط وکیل ، در کوتاهترین زمان ممکن آن را آماده و در اختیارتان قرار دهیم. برای شروع، ابتدا لازم است آنچه قصد دارید در مورد آن شکواییه و دادخواست تنظیم شود را به صورت مختصر به ما بگویید.

لازم نیست نگران نحوه نگارش لایحه و دادخواست یا شکواییه باشید، این کار وظیفه وکلا و متخصصان ما خواهد بود.

این امر البته بهتر است در جریان مذاکره حضوری انجام پذیرد. اما در صورت ضرورت ، میتوان در هماهنگی با وکیل ، آن را در تماس تلفنی نیز هماهنگ و در نهایت نگارش نمود.

اگر می خواهید پیش از هر کاری، در مورد دادخواست، اطلاعات مختصری داشته باشید با ما همراه باشید.

شکواییه چیست؟

شکواییه زمانی مطرح می شود که یک فرد در مورد موضوعی خاص، از ناحیه اشخاص دیگر دچار آسیب یا ضرر و زیان شده باشد. با تنظیم و ثبت شکایت در دادسرا، رسیدگی به موضوع شکایت در حقیقت، جنبه کیفری پیدا می کند.

به عبارت بهتر در مورد آن بخش از دعاوی که جنبه کیفری دارد، شکواییه تنظیم می شود. هر فردی که قصد شکایت علیه دیگری دارد در گام اول و برای ثبت شکایت خود به مراجع قضایی مراجعه می کند. با دریافت و تکمیل فرم شکواییه و تسلیم آن به مرجع قضایی، فرایند رسیدگی آغاز می گردد.

فرم شکواییه

وقتی به دادسرا برای ثبت شکایت خود مراجعه می کنید فرم های مخصوص برای طرح شکایت در اختیار شما قرار می گیرد. در شکواییه نام شاکی ، آدرس و موضوع دعوا درج می گردد.

تفاوت شکواییه با دادخواست چیست؟

در مورد تفاوت تنظیم شکواییه و دادخواست بصورت خیلی ساده باید گفت در دعاوی کیفری، شکواییه تنظیم و به مرجع قضایی ارائه می شود. نقشی که شکواییه در دعاوی کیفری دارد دادخواست همان نقش را در دعاوی حقوقی خواهد داشت.

متن دادخواست باید حتماً در برگه چاپی وارد شود. اما برای طرح شکواییه لزوماً نیازی به استفاده از فرم چاپی نیست و در کاغذ معمولی نیز می توان آن را ثبت کرد. با این وجود در دادسرا، فرم های چاپی قرار داده شده که مراجعین از آن ها استفاده می کنند.

شکواییه مزاحمت ملکی چیست؟

آیا میدانید دعوای الزام به رفع مزاحمت ملکی چیست؟ باید بدانید در میان انواع دعاوی ملکی ، دعوای مزاحمت از جمله دعاوی کیفری است. این دعوا زمانی مطرح می شود که اشخاصی باعث محدودیت استفاده از مال غیر منقول شخص دیگری شده باشند. اما مال از تصرف واقعی مالک خارج نشده باشد.

ماده 160 قانون آیین دادرسی مدنی در این ارنباط مقرر می دارد:

دعوای مزاحمت عبارت است از دعوایی که به موجب آن متصرف مال غیر منقول درخواست جلوگیری از مزاحمت کسی را می نماید. که نسبت به متصرفات او مزاحم است بدون اینکه مال را از تصرف متصرف خارج کرده باشد.

این نوع دعواها مصادیق زیاد دارد. اما در مورد پارکینگ منازل و آپارتمان ها نمونه های دعوای آن را می توان دید که موجب طرح شکایت می شود.

نحوه طرح شکایت

قبل از سفارش در مورد تنظیم شکواییه و دادخواست خوب است مطلع باشید برابر آیین دادرسی کیفری، برای شروع یک دعوای کیفری تنظیم شکواییه کافی است. قاضی موظف است آن را پیگیری نماید.

برای طرح شکایت یا خود فرد یا وکیل وی می تواند شکواییه را تنظیم نماید. با این حال پیگیری شکایت نیاز به صبر و حوصله زیادی دارد و اثبات آن نیز سخت است. در پرونده های پیچیده گاهی ممکن است پیگیری این نوع دعاوی، سال ها طول بکشد.

قبل از آن که شکواییه به دادگاه برود ابتدا از سوی دادسرا و مامورین انتظامی بررسی می‌شود. از این رو در این موارد فرد برای طرح شکایت به کلانتری و یا دادسرایی که جرم در حوزه آن رخ داده است مراجعه می کند.

با این کار دسترسی به شواهد، آثار جرم و بررسی ادله و اسناد با سرعت و دقت بسیار بیشتر انجام می شود. در این موارد معمولاً اغلب شکات ترجیح می دهند وکیل متخصص در زمینه ای که دعوا در آن مطرح شده را انتخاب نمایند. زیرا استناد به مواد قانونی و دقت نظر در تنظیم شکواییه و دادخواست  یا تنظیم لوایح، تنها از عهده یک وکیل متخصص برمی آید.

مراحل رسیدگی به شکواییه و دعاوی کیفری

در جریان رسیدگی به پرونده چنانچه جرم متهم اثبات شود قاضی رأی نهایی را به نفع شاکی صادر می کند.

ممکن است رأی قاضی با اعتراض متهم مواجه شود و در نتیجه پرونده به دادگاه تحدید نظر برود.

هرگاه دادگاه تجدید نظر نیز با رأی اولیه موافق باشد مجازات متهم سنگین‌تر خواهد شد.

اگر جرم وی از نظر دادگاه تجدید نظر اثبات نشود، این بار متهم می‌تواند از فرد شاکی اعاده حیثیت و غرامت کند.

تنظیم شکواییه و دادخواست توسط گروه ملکی اداری

در بسیاری از دعاوی ملکی ، خانواده ، ارث ، توقیف اموال ، دیه و …. میتوان به موسسات حقوقی و یا دفاتر وکالت مراجعه و درخواست تنظیم شکواییه و دادخواست خود را مطرح نمود.

گروه حقوقی تخصی ملکی اداری در هر زمان این آمادگی را دارد تا به محض دریافت درخواست شما برای نگارش یا تنظیم شکواییه و دادخواست ، آن در زمان مناسب تهیه و در اختیارتان قرار دهند.

برای انجام این کار بهتر است با ما تماس بگیرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up