قانون جدید ارث زن از شوهر

با سلام.
کاربر گرامی برای برقراری ارتباط با مشاور حقوقی در امور دعاوی خانواده ، از ساعت 8 صبح تا 8 عصر با شماره 09125453894 تماس بگیرید.

قانون جدید ارث زن از شوهر

میزان ارث زن از شوهر

میزان ارث زن از شوهر

درباره قانون جدید ارث زن از شوهر چه می‌دانید؟

ارث زن از شوهر یکی از مسائل حقوقی است که امروزه بسیاری از افراد مختلف را به خود درگیر کرده است. باتوجه‌به قوانین جدیدی که در این حوزه وضع شده افراد زیادی علاقه‌مند هستند تا با جزئیات این قانون جدید آشنا شوند. قانون جدید ارث زن از شوهر شرایط خاصی را در مورد سهم الارث زن از اموال شوهر بیان می‌کند که بدون شک آشنایی با این شرایط می‌تواند در پیش‌بردن مسائل قانونی به میزان زیادی کمک‌کننده بوده و مزایای زیادی را به همراه داشته باشد.

در قانون جدید نه‌تنها تمامی شرایط لازم برای ارث بردن زن از شوهر خود آمده است؛ بلکه مواردی مانند سهم ارث زن از شوهر و مواردی ازاین‌قبیل نیز با دقت بالایی بیان شده است. پس اگر شما هم مشکلات حقوقی را در این زمینه تجربه می‌کنید بدون شک مطالعه ادامه این مطلب می‌تواند برای شما مفید و کاربردی باشد. در ادامه این مطلب قصد داریم کمی بیشتر درباره قانون جدیدی که در خصوص ارث زن از شوهر وضع شده است صحبت کنیم.

بررسی دقیق تر قانون جدید ارث

به‌طورکلی زمانی که یک مرد فوت می‌کند همسر او که رابطه کاملا قانونی با او دارد می‌تواند از او ارث ببرد. بااین‌وجود بسیاری از افراد معمولا نمی‌دانند که این روند ارث‌بری به چه شکل و باتوجه‌به چه شرایطی صورت می‌گیرد و همین عامل نیز باعث می‌شود تا مشکلات زیادی در خصوص طی‌کردن مراحل قانونی این کار صورت گیرد. قانون جدید ارث زن از شوهر مسئله ارث بردن زن از شوهر را در گام اول بسته به این موضوع می‌داند که زن و شوهر عقد قانونی داشته‌اند یا خیر؟

درصورتی‌که زن و شوهر رابطه قانونی داشته و عقد شده باشند این موضوع بررسی می‌شود که آیا آنها فرزندی نیز دارند یا خیر؟ در صورت نداشتن فرزند میزان ارثی که زن از شوهر خود می‌برد قطعا بیشتر از زمانی خواهد بود که زوجین فرزند یا فرزندانی دارند. یک نکته بسیار کلیدی در اینجا که باید دقت زیادی به آن داشته باشید این است که ممکن است زن با همسر خود علاوه بر رابطه ازدواج رابطه دیگری نیز داشته باشد. در این شرایط می‌تواند از دو سمت اقدام به‌ارث‌بردن از میراث همسر خود کند.

اموال مورد پذیرش در ارث بردن زن

اموال مورد پذیرش در ارث بردن زن

میزان ارث زن دقیقا چقدر است؟

یکی از مهم‌ترین شروط در قانون جدید ارث زن از شوهر این است که زن و شوهر حتما زوجیت دائمی داشته باشند. در این صورت زن مبتواند از شوهر خود ارث ببرد. از طرف دیگر وجود فرزند و البته تعداد فرزندان می‌تواند تاثیر زیادی روی میزان ارث زن از شوهر داشته باشد. درصورتی‌که زوجین دارای فرزندی نباشند زن می‌تواند یک‌چهارم از ترکه شوهر را به ارث ببرد.

مطلب مفید | مدت زمان اعتبار قیم نامه

دقت داشته باشید که در این شرایط سایر ترکه شوهر معمولا به سایر اقوام که طبق قانون مشخص می‌شوند می‌رسد و درصورتی‌که زن رابطه خونی نیز با همسر خود داشته باشد می‌تواند در این ارث شریک باشد. حال زمانی که زوجین دارای فرزند یا فرزندانی باشند چه اتفاقی می‌افتد؟ در چنین شرایطی یک‌هشتم از ترکه شوهر به زن خواهد رسید و ارث سایر ترکه نیز مطابق با قوانین موجود بین ورثه زوجین تقسیم خواهد شد.

دقت داشته باشید که تمامی این موارد با جزئیات دقیق و باتوجه‌به نظارت دادگاه و وکیل صورت خواهد گرفت. به همین علت نیز معمولا شما برای ارث بردن از شوهر خود نیازمند یک وکیل کارکشته و باتجربه خواهید بود که برای این کار می‌توانید از خدمات گروه حقوقی تخصصی ملکی اداری کمک بگیرید.

در قانون جدید ارث ، زن از کدام اموال ارث می‌برد؟

در قانون جدید زن از شوهر یک مسئله بسیار مهم مطرح شده است که بسیاری از افراد نسبت به آن اطلاع خاصی ندارند. این مسئله این است که زن تنها می‌تواند از اموال منقول شوهر خود ارث ببرد. حال سوال مطرح می‌شود زمانی که صحبت از اموال غیرمنقول می‌شود آیا زن هیچ حقی از آنها ندارد؟ قطعا پاسخ این سوال این است که زن حق‌وحقوقی نسبت به این اموال نیز دارد. چراکه ممکن است شوهر کلیه اموال خود را به اموال غیرمنقول تبدیل کرده باشد.

با این‌ وجود نحوه ارث بردن از این اموال به شکل خاصی انجام می‌شود . باید دقت و توجه خاصی به این موضوع نیز داشته باشید. در واقع زن در چنین شرایطی تنها از قیمت اموال غیرمنقول ارث می‌برد. احتمالا این سوال برای شما به وجود می‌آید که این جمله دقیقا به چه معناست؟ در واقع اگر شوهر اموال غیرمنقولی مانند زمین یا ملک داشته باشد زن از خود این اموال ارثی نمی‌برد. ولی این اموال ابتدا به فروش رسیده و سپس زن از قیمت نهایی آنها سهم خود را مطابق با قانون بر‌می‌دارد.

ارث زن از شوهر پس از طلاق

ارث زن از شوهر پس از طلاق

آیا پس از طلاق گرفتن زوجین زن همچنان می‌تواند از شوهر خود ارث ببرد؟

شاید این سوال در نگاه اول کمی عجیب به نظر برسد؛ چراکه پس از دوران طلاق معمولا بیان می‌شود که زوجین دیگر هیچ حقی نسبت به یکدیگر ندارند. بااین‌وجود باید بدانید که حتی پس از طلاق نیز ممکن است شرایط خاصی به وجود بیاید که زن بتواند از اموال همسر پیشین خود ارث ببرد. این موضوع در قانون ارث به‌صورت کاملا دقیق بیان شده است.

بطورکلی دو نوع طلاق داریم. درصورتی‌که طلاق به شکل بائن صورت‌گرفته باشد زن پس از طلاق هیچ‌گونه حق‌وحقوقی نسبت به ارث شوهر خود نخواهد داشت. ولی اگر طلاق بصورت رجعی صورت‌ گرفته باشد و مرد فوت کند در این صورت زن می‌تواند نسبت به اموال شوهر خود ارث ببرد که جزئیات قانونی آن تقریبا یکسان است.

نتیجه‌گیری

قانون از جنبه‌های مختلف ارث را مورد بررسی قرار می‌دهد. این قانون بیان می‌کند زن تحت چه شرایطی و از کدام اموال و دقیقا به چه مقدار می‌تواند از شوهر خود ارث ببرد. از طرفی این قانون مسئله ارث بردن زن پس از دوران طلاق را نیز مورد بررسی قرار می‌دهد. در صورت علاقه به داشتن اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید از خدمات ارائه شده توسط گروه حقوقی تخصصی ملکی اداری استفاده کرده و از مزایای این خدمات بهره‌ مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up