مشاوره با وکیل کیفری به صورت آنلاین

با سلام.
کاربر گرامی لطفاً برای بهره مندی از خدمات وکالت و مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری از ساعت 8 صبح تا 8 عصر با شماره 09125453894 تماس بگیرید.

مشاوره با وکیل کیفری به صورت آنلاین

مشاوره با وکیل کیفری آنلاین

مشاوره با وکیل کیفری آنلاین

ضرورت مشاوره با وکیل کیفری

امروزه بسیاری از شهروندان درگیر انواع مشکلات حقوقی هستند و مشاوره با وکیل کیفری ماهر و باتجربه میتواند تاثیر بسزایی در پیشبرد موفق پرونده‌ ها داشته باشد. قوانین کیفری حاکم بر جامعه بسیار پیچیده است و افراد بدون داشتن دانش و مهارت کافی به هیچ عنوان نمیتوانند در پرونده های خود موفق شوند. در این مقاله به بررسی حوزه هایی که وکیل کیفری می تواند با وکالت در دعاوی کیفری به آنان کمک کند و همچنین لزوم کمک گرفتن و دریافت مشاوره از یک وکیل کیفری میپردازیم.

مطلب مرتبط | وکیل کیفری خوب تهران

منظور از شکایت کیفری چیست؟

در صورتی که فردی مرتکب یک جرم شده و قانونگذار برای این جرم مجازاتی تعیین کرده باشد، شاکیان میتوانند علیه مجرم شکایت کنند. به این نوع از دادخواهی،  شکایت کیفری گفته میشود. یکی از تفاوت‌های شکایت کیفری با شکایت حقوقی این است که شکایت کیفری در دادسرا مطرح میشود.

اما شکایت حقوقی که اصطلاح درست آن دادخواست حقوقی است در دادگاه عمومی حقوقی مطرح میشود. شاکیان در چنین شرایطی پس از مشاوره با وکیل کیفری، شکواییه خود را تنظیم میکنند.

در یک شکواییه درست درج مواردی مانند مشخصات طرفین دعاوی یعنی مشخصات دقیق شاکی و مشتکی عنه که همان کسی است که بر علیه او طرح شکایت کرده اید، ضروری است. درج سایر موارد یعنی نوع جرم، زمان، تاریخ و محل جرم، ادله و مشخصات مطلعین و شهود هم الزامی است.

مطلب مزتبط | وکیل کیفری غرب تهران

یکی از نکات مهمی که شاکیان باید در نظر داشته باشند این است که طرح دعاوی کیفری و تلاش برای اثبات جرم نسبت به دعاوی حقوقی بسیار دشوارتر می باشد. این موضوع به این دلیل می باشد که در دعاوی کیفری ارتباط مستقیمی با حیثیت و اموال افراد وجود دارد، بنابراین افراد پیش از هرگونه اقدام برای طرح دعوی کیفری باید به مشاوره با وکیل کیفری بپردازند.

مشاور حقوقی به چه کسی گفته می شود؟

مشاور حقوقی به کسی گفته میشود که آشنایی کامل با قوانین و مقررات حاکم بر دعاوی کیفری دارد. یک ویژگی بارز دیگر مشاور حقوقی برخورداری از قدرت تحلیل و حل مسائل میباشد.

از اینرو آنان میتوانند در شرایط مختلف به افراد و و شرکت های درگیر دعاوی کیفری مشاوره های تخصصی ارائه دهند. گاهی برخی از وکلا به صورت تخصصی تنها در یک یا چند حیطه خاص از پرونده های کیفری فعالیت میکنند تا به سطح بالاتری از دانش، مهارت و تجربه دست پیدا کنند.

مفاد و قوانین آیین دادرسی در تمام پرونده ها یکسان هستند. همه وکلا با این قوانین آشنایی دارند.

آنچه باعث تفاوت در نتیجه یک پرونده است، مهارتی است که وکیل کیفری  با تجربه دارد. افراد از طریق مشاوره با وکیل کیفری به پاسخ تمام سوالات و ابهامات ذهنی خود دست پیدا می‌ کنند و با دید بازتری شاهد پیشرفت روند پرونده خود خواهند بود.

آشنایی با وظایف وکیل کیفری

وظایف وکیل کیفری

وظایف وکیل کیفری

هر کس که قصد طرح دعاوی خود در دادگاه ها را دارد در نخستین گام باید به سراغ مشاوره با بهترین وکیل کیفری برود. یکی از مهمترین مراحل تمام پرونده ها، چگونگی طرح دعاوی میباشد. آنان که از ابتدای پرونده ، مشاوره با وکیل کیفری را جدی میگیرند و اینکار را انجام میدهند، به شکل صحیحی این روند را آغاز میکنند. بنابراین شکواییه مطرح شده نیز به درستی تنظیم میشود.

در گام های بعدی وکیل کیفری تمام راهنمایی های لازم برای جمع آوری مدارک ضروری برای اثبات ادعای خود را به موکل ارایه می کند. مهمترین وظیفه ای که بر دوش وکیل کیفری نهاده می شود، حضور پیدا کردن در دادگاه و اثبات ادعای مطرح شده می باشد.

طرح درست دعاوی، جمع آوری صحیح مدارک اثبات کننده ادعا و دفاع تخصصی در محضر دادگاه وظایف یک وکیل کیفری مجرب می باشد. افرادی که از ابتدا پرونده را از طریق مشاوره با وکیل کیفری آغاز و سپس به عنوان موکل این پرونده به آن ها مراجعه می کنند، این اطمینان خاطر را خواهند داشت که کلیه مراحل به درستی انجام می شود و هیچ مشکلی برای احقاق حقوق آن ها پیش نخواهد آمد.

بی توجهی در انتخاب یک وکیل کارآمد ضمن پایمال شدن حقوق افراد در دادگاه ها ممکن است باعث بروز خسارات مادی مانند پرداخت هزینه های دادرسی برای افراد شود.

در چه زمان امکان مشاوره آنلاین با وکیل کیفری و دریافت کمک از آنها وجود دارد؟

 همیشه اینطور نیست که افراد خودشان برای طرح یک دعاوی نیاز به مشاوره گرفتن از یک وکیل کیفری داشته باشند. گاهی اوقات یک دعوی علیه فرد مطرح شده و در چنین حالتی آنها نیز نیاز به مشاوره با وکیل کیفری خواهند داشت. دفاع از حقوق خود در محضر دادگاه به اندازه اثبات ادعای مطرح شده در یک دعوی ، پیچیده و دشوار است.

کسانی که نمیتوانند به درستی و به طور کامل از خود دفاع کنند به عنوان متهم شناخته شده و پس از اثبات جرم در دادگاه کیفری حکم مجازات برایشان صادر خواهد شد. در صورتی که افراد به عنوان مجرم در دادگاه کیفری شناخته شوند، دارای سوء سابقه خواهند بود و چنین شرایطی زندگی آینده آنها را نیز با اختلال مواجه میکند.

عاقلانه ترین راه برای رهایی یافتن از چنین شرایطی، این است که افراد بلافاصله پس از اطلاع از دعاوی مطرح شده علیه آنها به سراغ مشاوره با وکیل کیفری با تجربه بروند. وکیل کیفری پس از بررسی دعوی مطرح شده و شنیدن گفته های شما، مدارک مورد نیاز برای ارائه در دادگاه را به شما یادآور خواهد شد. همچنین مدارکی که ممکن است لیه شما در دادگاه مطرح شوند را هم به شما خواهد گفت. به این ترتیب افراد با دید بسیار بازتری در دادگاه حاضر می شوند و می توانند برابر ادعاها و مدارک مطرح شده پاسخگو باشند.

در همه دعاوی میتوان به صورت آنلاین با وکیل کیفری در گروه ما مشاوره نمود. در گروه حقوقی تخصصی ملکی اداری امکان این امر از طریق واتساپ سایت به آدرس  https://melkiedari.ir وجود دارد.

شکایت توسط وکیل کیفری چگونه طرح می شود؟

پس از مشاوره با وکیل کیفری، مراحل طرح شکایت آغاز می شود. برای طرح یک شکایت کیفری وکلا می توانند به دفاتر الکترونیکی قضایی یا دادسراهای محل وقوع جرم مراجعه و شکایت کیفری خود را ثبت کنند. ثبت شکایت در دفاتر الکترونیکی قضایی یا دادسراها تفاوتی ندارد. و پیگیری آن در نهایت از طریق دادسراهای محل وقوع انجام خواهد شد. بازپرس پرونده و دادیار مستندات را بررسی نموده و در صورت احراز وقوع جرم، حکم قرار جلب صادر خواهد شد. در صورتی که ادله و مدارک کافی برای اثبات وقوع جرم وجود نداشته باشد، دادیار و بازپرس قرار منع تعقیب راه صادر می کند.

چنانچه شاکیان با حکم صادر شده مخالف باشند، طی ده روز مراتب اعتراض خود را از طریق وکلای کیفری اعلام می کنند. در این مرحله از پرونده هم مشاوره با وکیل کیفری ضروری خواهد بود. عکس این حالت هم امکان پذیر است، اگر بازپرس و دادیار قرار جلب را صادر کنند و پرونده به دادگاه کیفری ارسال شود، تعیین مجازات توسط قاضی دادگاه پس از بررسی مستندات پرونده و متناسب با جرم انجام شده تعیین خواهد شد. متهمان نیز پس از مشاوره با وکیل کیفری می توانند نسبت به آرای صادره مراتب اعتراض خود را اعلام کنند.

موضوعات کیفری قابل پیگری توسط وکیل

برخی اشخاص گاهاً درگیر پرونده های دعاوی مختلف میشوند که ممکن است حقوقی یا کیفری باشد. آنان برای تشخیص حقوقی یا کیفری بودن این دعاوی میتوانند از یک وکیل ماهر کمک بگیرند. مجازات دعاوی کیفری در قوانین کیفری درج شده و مجازات این دعاوی از سوی دادگاه تعیین میشود. موارد زیر نمونه هایی از موضوعات کیفری است:

  • جعل اسناد
  • پرونده های دیه
  • کلاهبرداری
  • داشتن روابط نامشروع
  • انواع قتل عمد و غیر عمد
  • سرقت
  • صدور چک بی محل
  • جرایم رایانه ای

به طور کلی روند رسیدگی به جرایم در دعاوی کیفری و حقوقی متفاوت می باشد. گاهی برخی از افراد ممکن است مظنون به ارتکاب جرم باشند و سایر افراد علیه آنها شکایت کیفری مطرح کرده باشند. در چنین شرایطی مشاوره با وکیل کیفری نخستین گام برای موفقیت و پیروزی در پرونده و اثبات بی گناهی می باشد. در برخی موارد افراد درگیر مراحل محاکمه به خاطر ارتکاب یک جرم می باشند لذا کمک گرفتن از یک وکیل کیفری برای اطمینان از تناسب مجازات تعیین شده برای افراد بسیار ضروری است.

مزایای مشاوره

لزوم موفقیت در هر حیطه ای داشتن دانش و مهارت کافی میباشد. از جمله مهمترین مزایایی که مشاوره با وکیل کیفری برای افراد به همراه دارد موارد زیر میباشند.

  • اطلاع کامل و دقیق از قوانین حاکم برای حل پرونده کیفری مد نظر و درک چگونگی استفاده صحیح از آن به نفع خود برای احقاق حق
  • توضیح قوانین کیفری به زبان ساده و عامیانه توسط مشاور و وکیل کیفری به نحوی که افراد عادی نیز متوجه این قوانین و ماهیت کلی آن بشوند.
  • تسریع در روند حل پرونده و دریافت نتیجه مطلوب
  • عدم نیاز به حضور در کلیه مراحل دادرسی و روند اداری پرونده های کیفری که باعث صرفه جویی در وقت و هزینه افراد می شود.
  • جلوگیری از بروز هرگونه مشکلات و تبعات احتمالی به خاطر حساسیت بالای پرونده های کیفری و نیاز به دقت نظر در نحوه دفاع

انواع روشهای مشاوره 

مشاوره با وکیل کیفری میتواند به صورت حضوری یا تلفنی انجام شود. هر کدام از این روش ها مزایایی به همراه دارد. ادامه به بررسی این دو روش مشاوره با وکلای کیفری میپردازیم.

مشاوره تلفنی

برخی از افراد زمان کافی برای مراجعه به دفتر وکیل و برگزاری جلسات حضوری مشاوره ای را ندارند. از دیگر دغدغه های افراد برای مراجعه حضوری جهت مشاوره، ترافیک سنگین شهر می باشد.

مطلب مفید | مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان 

افراد در مشاوره تلفنی میتوانند سوالات و ابهامات خود را با یک وکیل کیفری ماهر در میان بگذارند. پس از دریافت راهنمایی ها و دستورالعمل های آنها، قادر به بررسی و درک دورنمای کلی پرونده کیفری خود خواهند بود. مشاوره تلفنی می تواند مانع از بروز بسیاری از تبعات جبران ناپذیر شود.

مشاوره حضوری

برگزاری جلسه مشاوره با وکیل کیفری به صورت حضوری یکی دیگر از روش های مرسوم برای دریافت راهنمایی های لازم در خصوص یک پرونده کیفری میباشد. وکلای کیفری و موسسات حقوقی این شرایط را برای موکلین خود فراهم کرده‌اند تا بتوانند قبل از هرگونه اقدام در خصوص پرونده کیفری خود راهنمایی های لازم را دریافت کنند .به این ترتیب یک پرونده کیفری از ابتدا در مسیر درست آغاز میشود.

مطلب مفید | بهترین مشاور حقوقی ملکی

وقتی شما با یک پرونده کیفری مهم روبرو میشوید و فاقد دانش و صلاحیت لازم در خصوص قوانین حاکم بر دادرسی کیفری هستید، در چنین شرایطی پیش از انجام هرگونه اقدام عجولانه ، مراجعه به یک وکیل کیفری و دریافت مشاوره ضروری خواهد بود. انجام هرگونه اقدام عجولانه ای میتواند روند پرونده و مسیر آن را تغییر دهد.

 سخن پایانی

عموم مردم فاقد آگاهی و دانش کافی از قوانین کیفری هستند. لذا برای اثبات دعاوی خود و یا اثبات بی گناهی خود به مشاوره با وکیل کیفری ماهر و با تجربه نیاز دارند. در صورتی که نیاز به هر گونه مشاوره تخصصی بوسیله وکلای پایه یک و با تجربه نیاز دارید، می توانید با وکیل کیفری آنلاین تماس حاصل نمایید.

4 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • بنده سال ۸۳ متهم به حمل و نگهداری یک لیتر مواد الکلی شدم و در سال ۸۷ حکم اجرا شد ، تا سال ۹۴ متوجه شدم پرونده دیگر در دادگاه انقلاب تشکیل شده مبنی بر حمل و نگهداری دو گرم مواد مخدر ، که شخصی یک عدد کیف به پاسگاه مورد نظر داده وگفته که این کیف مال همان مسافر است البته بدون هیچ مدرکی ،دادگاه حکم به ۵ سال حبس و ۵ میلیون جریمه صادر کرده بنده هم از موضوع حدود ۸ سال خبری نداشتم چکار کنم الان چیزی که مال من نیست چی بگم کجا برم ماندم بخدا

    پاسخ
    • سلام.
      اگر حکمی که صادر شده غیابی بوده و شما در جریان پرونده نبوده اید میتوانید واخواهی نمایید.
      در صورت نیاز به وکیل بفرمایید تا هماهنگ شود.
      موفق باشید

      پاسخ
  • اسماعیلی
    7 اکتبر 2022 01:02

    با عرض سلام و وقت بخیر. اگر به شخص بی‌گناهی اتهام مشارکت در کلاهبرداری زده شود، با فرض بر اینکه شخص مذکور به طور کامل رد مال کند و رضایت شاکیان پرونده را جلب نماید، آیا باز هم در این صورت مجازات حبس ۱ الی ۷ سال برای محکوم در نظر گرفته میشود؟ آیا مبلغ کلاهبرداری شده، تاثیری در طول مدت حبس دارد؟ آیا وکیل متخصص میتواند برای طول مدت حبس از قاضی پرونده تخفیف بگیرد؟ پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم.

    پاسخ
    • وکیل املاک
      8 اکتبر 2022 20:40

      سلام
      شما گفته اید فرد بی گناه اگر فرد بیگناه باشد که محکومیتی نخواهد داشت. اما اگر اتهاماتش به اثبات برسد با توجه به میزان کلاهبرداری مدت محکومیتش توسط قاضی متفاوت خواهد بود.
      با توجه به اینکه کلاهبرداری در عداد جرایم کیفری است حتی با وجود گذشت شاکی باز هم متهم با مجازات حبس روبرو خواهد بود.
      در ضمن در مواردی وکلا میتوانند با صحبت با قاضی و دفاع از حقوق موکل خودشان میزان مجازلات را به حداقل برسانند.
      سپاس از شما

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.