وکیل حضانت فرزند پسر و دختر

با سلام.
کاربر گرامی برای برقراری ارتباط با مشاور حقوقی در امور دعاوی خانواده ، از ساعت 8 صبح تا 8 عصر با شماره 09125453894 تماس بگیرید.

وکیل حضانت فرزند پسر و دختر ، وکیل گرفتن حضانت پسر ، وکیل برای حضانت دختر

ملیحه رنجبر وکیل پایه یک دادگستری

وکیل برای گرفتن حضانت فرزند پسر و دختر

یکی از مشکلات زوجین در هنگام طلاق و جدایی، بحث حضانت از فرزند است. در چنین مواقعی والدین بدنبال وکیل حضانت فرزند هستند. زیرا هر یک از آنان می خواهند با ارائه دلایل قابل قبول، دادگاه را مجاب نمایند حضانت فرزند طبق قانون جدید را به وی بسپارد.

نظر قانون در باره حضانت فرزند

نظر قانون در باره حضانت فرزند

قانون در مورد حضانت چه می گوید

برای مراجعه به قانون، باید بدانیم کدامیک از قوانین در این مورد مقرراتی را وضع نموده اند. ابتدا به سراغ قانون تخصصی یعنی قانون حمایت خانواده می رویم. در مواد 40 تا 47 این قانون در مورد حضانت فرزند پسر و دختر و شرایط آن مقرراتی وضع شده است. در قانون مدنی نیز به عنوان مرجع تخصصی دعاوی مدنی نیز در مواد 168 تا 1179 در باره حضانت فرزند مقرراتی وضع شده است. این قوانین را وکیل حضانت فرزند بخوبی میداند.

تکلیف والدین در حضانت فرزند

تکلیف والدین در مورد حضانت فرزند

تکلیف والدین در مورد حضانت فرزند

باید دانست حضانت فرزند بعد از طلاق یک تکلیف قانونی است. در نتیجه والدین نمی توانند از زیر بار مسئولیت آن فرار نمایند. البته زمانی که والدین با یکدیگر در مورد همه مسائل از جمله حضانت فرزند توافق کامل دارند دادگاه از تصمیم آنان حمایت می کند. اما زمانی که آنان در این مورد اختلاف نظر دارند دادگاه صلاحیت وادین را مورد توجه قرار می دهد. ممکن برای دادگاه اثبات شود یکی از والدین یا هر دو آنان صلاحیت نگهداری فرزندان را ندارند. در این صورت ممکن است این مسئولیت از آنان سلب و به دیگری سپرده شود.

مطلب مفید | وکیل حضانت فرزند پسر

در این موارد، وکیل حضانت فرزند می تواند بهترین مشاور برای زوج یا زوجه برای قبول مسئولیت دفاع از حقوق وی در دادگاه باشد. وکیل می داند از کدام مسیر و با تمسک به کدام مواد قانونی از حقوق موکل خود دفاع نماید تا او را به هدف دلخواه خود نزدیک سازد.

سن حضانت درفرزندان پسر و دختر

تا زمانی که سن فرزند دختر و پسر به هفت سالگی برسد حضانت با مادر است. اما بعد از آن، در مورد فرزند دختر تا 9 سالگی و فرزند پسر تا 15 سالگی حضانت با پدر است. بعد از رسیدن به سن بلوغ، دادگاه طی صحبت با فرزندان، تصمیم خواهد گرفت. در این موارد دادگاه اختیار تعیین محل زندگی را به فرزندان می دهد. تا خودشان برای انتخاب پدر یا مادر برای تعیین محل زندگی آینده شان تصمیم بگیرند. در این مورد وکیل حضانت فرزند میتواند راهنمایی های لازم را به والدین ارائه دهد.

توصیه های وکیل حضانت 

  • نگهداری یا حضانت فرزند توسط مادر مانع از محرومیت فرزند از نفقه نیست. این وظیفه پدر است که نفقه فرزند را بدهد. مگر آنکه مادر این مسئولیت را نیز خود عهده دار شود.
  • در صورت فوت یکی از والدین، حضانت به دیگری و در صورت فوت هر دو آنها، حضانت با جد پدری است.
  • با ازدواج دوم مادری که حضانت فرزند را بر عهده دارد، پدر می تواند به دادگاه مراجعه نماید. در صورت شرایط لازم ،  دادگاه حضانت فرزند را به پدر واگذار خواهد نمود.
  • برخی بیماری ها موجب شود مسئولیت حضانت فرزند با مشکل مواجه شود. یا برخی موانع می تواند عاملی برای سلب حضانت شود. از جمله دیوانگی ، جنون و …
  • هر نوع فعالیت مفسده انگیز از جمله اعتیاد ، قمار ، فحشاء ، قاچاق ، آزار و اذیت فرزند و …. موجب سلب حضانت خواهد شد.

مطلب مفید | جلوگیری از ملاقات فرزند

 وکیل برای گرفتن حضانت فرزند و مصادیق سلب حضانت

وکیل حضانت فرزند می تواند با تمسک به قانون علاوه بر مواردی که به آن اشاره کردیم دلایل دیگری را نیز برای سلب حضانت یکی از والدین مطرح کند. دفاع تخصصی از حقوق موکل برای گرفتن حضانت فرزند از وظایف این وکیل می باشد.

برای طرح مشکلات مربوط به حضانت فرزند پسر و دختر خود با وکیل و در صورت لزوم اعطای وکالت به او ، با ما تماس بگیرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.