وکیل فسخ قرارداد با تجربه

با سلام.
کاربر گرامی لطفاً برای بهره مندی از خدمات وکالت و مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری از ساعت 8 صبح تا 8 شب با شماره 09125453894 تماس بگیرید.

وکیل فسخ قرارداد

وکیل فسخ قرارداد با تجربه و حرفه ای

نکات کلیدی فسخ قرارداد از زبان وکیل

به احتمال خیلی زیاد شما هم کلمه فسخ قرارداد را شنیده‌اید. همانطور که می‌دانید انواع فسخ‌ قرارداد وجود دارد. فسخ به‌ معنای به‌ هم‌ زدن و انحلال توافق‌های صورت گرفته میان دو یا چند فرد است. ممکن است شما بنا به مشکلات قانونی در قرارداد خود به دنبال فسخ آن باشید . یا اینکه قرار بوده بر اساس قرارداد ، نقل و انتقال سند ملک را انجام دهید. در هر صورت باید برای این کار قوانین مشخص شده را بدانید.

پیچیدگی‌های قانون در انحلال قرارداد ممکن است شما را دچار مشکل سازد. گاهی قانون به یکی از دو سمت معامله اجازه برهم زدن قرارداد را می‌دهد. اما به شرطی که درخواست شما مطابق با قوانین و مقررات باشد.

ا گر به دنبال بر‌هم‌زدن قرارداد و مطالبه خسارت قراردادی هستید یا می‌خواهید شرایط این کار را بدانید می‌توانید با وکیل فسخ قرارداد در گروه حقوقی تخصصی ملکی اداری در تماس باشید. ما با حقوقدانان و وکلای باتجربه در تمامی پرونده‌های حقوقی و کیفری آماده همکاری هستیم.

منظوراز فسخ قرارداد چیست؟

فسخ قرارداد چیست؟

همانطور که می‌دانید به استناد قانون ، تعریف مشخصی برای فسخ‌ قرارداد وجود دارد . قرارداد زمانی است که دو یا چند نفر در قبال انجام کاری به یکدیگر تعهد می‌دهند و همه این توافق را قبول دارند.

توافق‌های میان افراد تا زمانی که هیچ تضادی با قوانین وضع شده در کشور نداشته باشند قابل قبول خواهند بود. اما زمانیکه به هر دلیل بخواهیم به این قرارداد مشخص شده پایان دهیم از واژه فسخ قرارداد استفاده میکنیم.

فسخ یعنی برهم زدن. فسخ‌کردن قراردادها یکی از موضوعات پراهمیت در قانون است که چالش‌های خاص خود را دارد. قبل از اینکه بخواهید قراردادی را نوشته یا منحل کنید باید در مورد قوانین فسخ اطلاعات کافی داشته باشید. شرایط فسخ‌کردن قرارداد و مراحل انجام این کار از موضوعات مورد توجه هستند.

وکیل فسخ قرارداد مناسب ترین فرد برای تشخیص قانونی بودن موارد فسخ در قراردادها است. در این مورد بهتر است با وکلای معتبر مشورت کرد.

حق فسخ کردن قرارداد چیست؟

حق فسخ یکی از حقوق مالی مشخص شده در قانون مدنی است. دادن حق فسخ به طرفین تنها در مورد قرارداد فعلی بین آنها جایز خواهد بود. این حق قابل اسقاط بوده و یکی از حقوقی است که در صورت فوت فرد طرف معامله به وراث‌ او منتقل می‌شود. البته در شرایطی که به فرد دیگری به جز طرفین معامله اجازه فسخ داده شده باشد قضیه کمی متفاوت خواهد بود.

حق فسخ قرارداد یکی از حقوقی است که تنها به خواست یکی از طرفین معامله قابل تحقق است. این حق نیازی به رضایت دو طرف نخواهد داشت. در قانون اگر هردو سمت مایل به برهم‌زدن معامله باشند دیگر از واژه فسخ استفاده نشده و به آن اقاله می‌گویند.

گاهی دستور فسخ‌ قرارداد از سوی مراجع قانونی صادر می‌شود که اغلب علت آن جلوگیری از وارد آمدن خسارت  به یکی از طرفین معامله خواهد بود. وکیل فسخ قرارداد در این مورد آگاهی لازم را دارد و میتواند از بروز خسارتهای احتمالی جلوگیری نماید.

وکیل میداند در چه شرایطی قرارداد فسخ میشود؟

زمانیکه می‌خواهیم از فسخ قرارداد صحبت کنیم باید دقت داشته باشیم فسخ‌  تنها در شرایطی قابل انجام است که عقدی در کار باشد. این یعنی قراردادی میان دو یا چند نفر نوشته شده باشد که بتوانند بر اساس توافق با یکدیگر یا با دستور قانون آنرا برهم بزنند. چنین عقدی را عقد لازم می‌نامند و از شرایط برهم خوردن قرارداد وجود شرط لازم است.

اگر در قرارداد ، طرفین بتوانند هر زمان بخواهند آن را برهم بزنند با عقد جایز طرف هستیم که در این نوع عقد بحث فسخ را نخواهیم داشت. علاوه بر این شرط دیگری نیز برای فسخ‌کردن قرارداد وجود دارد. لازم است یا براساس قوانین اجازه فسخ‌ قرارداد از سوی مراجع ذی‌صلاح ثابت شده باشد و یا اینکه در قرارداد بصورت صریح به این موضوع اشاره شده باشد.

وکیل فسخ قرارداد شرایط فسخ را میداند و بخوبی از آن مطلع میباشد . پس مشاوره با وکیل میتواند به نفع طرفین هر قراردادی باشد که ممکن است روزی فسخ شود.

انواع متفاوت فسخ قراردادها

پایه و اساس فسخ قراردادها با هم متفاوت است. فسخ قرارداد می‌تواند به وسیله حقی ایجاد شود که طرفین معامله در قرارداد اصلی برای هم مشخص کرد‌ه‌اند . یا اینکه با حکم قانون و دستورات قضایی صورت گیرد. در ادامه توضیح مختصری برای هریک از این دو شرایط ارائه خواهد شد.

توافق طرفین قرارداد برای برهم زدن آن

وکیل فسخ قرارداد برای نگارش اولیه قرارداد نیز میتواند بسیار کمک کننده باشد. زمانی که شما قراردادی را می‌نویسید بهتر است انجام این کار را به وکیل بسپارید. شما در زمان نگارش و تنظیم قرارداد می‌توانید در طول آن حق برهم‌زدن قرارداد را برای خودتان یا افراد دیگر درگیر در قرارداد ایجاد کنید.

برای مثال شما قراردادی برای فروش یک واحد آپارتمان نوشته‌اید. در این قرارداد ذکر شده است هریک از طرفین یک ماه فرصت دارند تا از این معامله منصرف شوند. دقت داشته باشید اگر مدت زمان خاصی را در قرارداد برای این کار مشخص نکرده باشید شرط شما قانونی نخواهد بود.

دستور قانون برای برهم زدن قرارداد

گاهی قرارداد به شکلی منعقد شده است که ضرر و زیان قابل توجهی را برای یکی از طرفین معامله به همراه خواهد داشت. برای مثال ایرادی در مال خریداری شده وجود دارد که فروشنده آن را پنهان کرده است. در چنین شرایطی قانون اجازه فسخ قرارداد را به شما خواهد داد. اگر قانون دستور برهم‌خوردن قرارداد را صادر کرده باشد نیازی نیست این موضوع حتماً در قرارداد اولیه مطرح شده باشد.

اثرات برهم زدن یک قرارداد از زبان وکیل فسخ قرارداد

به استناد نظرات وکیل فسخ قرارداد و مبتنی بر قانون ، برهم خوردن یک قرارداد اثرات متعددی را برجای خواهد گذاشت . این موضوع نیز در قانون پیش‌بینی شده است. فسخ قرارداد باعث می‌شود تمامی اثراتی که در آینده داشته  از بین بروند. این یعنی اگر به موجب قرارداد شما تعهداتی را نسبت به فرد دیگر در آینده داشته‌اید حالا دیگر لازم نیست به تعهدات خود پایبند باشید.

اگر قرارداد صورت گرفته میان چند نفر منسوخ شده باشد باید هریک از طرفین اگر چیزی از فرد مقابل گرفته است آن را برگرداند.

در صورت کوتاهی جهت بازگرداندن موارد معامله شده ، قانون با فرد خاطی برخورد خواهد کرد. همچنین گاهی در طول زمان عقد قرارداد تا زمان فسخ آن در جنس معامله شده مقداری افزایش قیمت وجود دارد.

فرد خریدار تنها تا قبل از برهم خوردن قرارداد مالک آن جنس بوده و مبلغ افزایش قیمت به نفع او نخواهد بود و برای فروشنده در نظر گرفته می‌شود. دقت داشته باشید اگر در حین قرارداد خسارتی به یک یا چند نفر از طرفین معامله وارد شده باشد امکان درخواست خسارت و گرفتن آن وجود خواهد داشت.

زمان قانونی برای فسخ انواع قرارداد

حق فسخ برای قراردادهای مختلف در قانون متفاوت است. برخی از حقوق مانند حق فسخ خیار مجلس، خیار غبن، خیار حیوان، خیار تدلیس، خیار عیب، خیار رویت و تخلف وصف از جمله فسخ‌های فوری هستند. اما اگر حکم قانون بر اساس خیارهای دیگر برای فسخ قرارداد باشد مدتی برای فسخ آن مشخص می‌شود که بر اساس عرف جامعه خواهد بود.

باید بدانید در طول این زمان نیز شما تعهدی به پایبندی قرارداد ندارید. بطورکلی می‌توان گفت مدت‌زمان دقیق و مشخصی برای فسخ کردن قراردادها وجود ندارد و این به شرایط قرارداد شما و موضوع مورد بررسی بستگی خواهد داشت.

وکیل فسخ قرارداد میتواند در این رابطه به شما کمک کرده و اطلاعات دقیق‌تری را ارائه کند. شما میتوانید با وکلای گروه حقوقی تخصصی ملکی اداری تماس داشته باشید.

در چه شرایطی می‌توان درخواست خسارت کرد؟

در چند مورد مختلف است که شما پس از فسخ‌ قرارداد می‌توانید درخواست خسارت دهید و ضررهای احتمالی خود را دریافت کنید. اولین مورد زمانی است که این موضوع در قرارداد اولیه شما ذکر شده است.

اغلب در چنین مواردی در قرارداد اولیه مشخص می‌شود که اگر هریک از طرفین در طول مدت زمان مشخصی تمایل به برهم‌خوردن این معامله را داشته باشند باید خسارت بپردازند. این مبلغ خسارت اغلب عدد مشخصی است که در قرارداد ذکر شده است.

دومین حالتی که می‌توانید ادعای دریافت خسارت داشته باشید زمانی است که قرارداد شما برای مدت‌زمان مشخص و محدودی منعقد شده است. مثلاً شما قراردادی را برای یک سال دارید و در آن ذکر شده است اگر قبل از این مدت هریک از طرفین بخواهد قرارداد را برهم بزند مبلغی را باید به‌عنوان خسارت پرداخت کند.

 در جای دیگری نیز شما می‌توانید درخواست خسارت داشته باشید. زمانی که یکی از طرفین، دیگری را فریب داده باشد. مثلاً عیبی در مورد معامله را پنهان کرده باشد. در اینجا علاوه بر فسخ قرارداد خسارتی نیز به فرد مقابل پرداخت خواهد شد.

علاوه بر تمام این موارد اگر هریک از موارد مشخص شده در قرارداد از سوی فرد مقابل رعایت نشده باشد شما می‌توانید مبلغی را به عنوان وجه التزام دریافت کنید. وکیل فسخ قرارداد را برای این موارد حتماً در ذهن داشته باشید.

طرح دعوی فسخ قرارداد از طرف وکیل

یکی از سوالاتی که اغلب افراد در مورد فسخ‌ قراردادها دارند این است که چطور باید این کار را انجام دهند. اقدام برای فسخ‌ قرارداد روندی است که تنها نیاز به یکی از طرفین معامله دارد . در واقع حقی است که به صورت یک طرفه مشخص شده است.

شما برای شروع این کار نیازی نیست رضایت فرد مقابل خود را دریافت کنید. برای فسخ قرارداد دو مرحله پیش رو خواهید داشت که در ادامه وکیل فسخ قرارداد آنرا توضیح میدهد.

ارسال اظهارنامه برای فسخ قرارداد

حق فسخ یک طرفه است و اگر به دنبال فسخ‌ قرارداد هستید باید در اولین قدم اظهارنامه‌ای را تهیه کرده و ارسال کنید. این اظهارنامه فرد مقابل شما را از خواسته‌ای که دارید آگاه می‌سازد. او با کمک این اظهارنامه متوجه می‌شود که شما بدنبال فسخ‌کردن قرارداد میان خودتان هستید.

البته اگر در ابتدای انعقاد قرارداد این حق در اختیار طرفین قرار نگرفته باشد به تنهایی نمی‌توانید مایل به فسخ آن باشید و نیاز به دستور قانون برای این کار است.

تأییدشدن درخواست فسخ از سوی دادگاه

بعد از اینکه اظهارنامه مرتبط را ارسال کردید نیاز به مطرح‌کردن دعوایی در دادگاه است که با نام تأیید فسخ قرارداد شناخته می‌شود. برای این کار باید به دادگاه رفته و بخواهید درخواست شما برای فسخ‌ قرارداد به تأیید برسد.

باید خواست شما و قانونی‌بودن این درخواست برای دادگاه ثابت شده باشد. اگر برای انجام این روند نیاز به راهنمایی دارید می‌توانید از وکیل فسخ قرارداد در گروه حقوقی تخصصی ملکی اداری راهنمایی بخواهید.

در چه شرایطی نمیتوان قرارداد را فسخ نمود

بر اساس نقطه نظرات وکیل فسخ قرارداد در برخی موارد شما قادر به برهم زدن قرارداد و دریافت خسارت نیستید که عبارتند از:

  • اگر در هنگام نوشتن قرارداد اولیه از عیب موجود آگاهی داشته‌اید.
  • چناتچه در زمان نوشتن قرارداد رضایت خود را نسبت به ایراد موجود را اعلام کرده باشید.
  • اگر در معامله ذکر شده باشد که حتی در صورت وجود ایراد بازهم امکان برهم خوردن معامله یا درخواست خسارت وجود ندارد.
  • گاهی مورد معامله چند عیب مشخص دارد که فروشنده اعلام کرده است. اما اگر بعدها مشخص شود عیب دیگری را در زمان معامله پنهان کرده بوده است می‌توان قرارداد را برهم زده و خسارت دریافت کرد.

ضرورت حضور وکیل دعای حقوقی  در فسخ قرارداد

شما با کمک یک وکیل فسخ قرارداد شانس موفقیت خود را در هر پرونده‌ای به میزان قابل توجهی افزایش خواهید داد. برای فسخ قرارداد باید بدانید از طریق کدام یک از خیارهای مشخص شده در قانون اقدام کنید. با کمک یک وکیل مجرب می‌توانید روند پیگیری پرونده را به نفع خودتان پیش ببرید.

در گروه‌های حقوقی و تخصصی شاهد حضور وکلای بسیار زیادی هستیم که هریک از آن‌ها در حوزه خاصی تجربه و مهارت دارند. این وکلا با آگاهی از پیچ‌وخم‌های قانونی و تمامی خیارات قانونی فسخ قرارداد می‌توانند به شما کمک کنند. گاهی فسخ‌کردن قرارداد تنها ضررهای مالی برای شما همراه داشته و اقدام از راه‌های قانونی دیگر گزینه بهتری برای شما خواهد بود.

کلام آخر

فسخ یکی از مواردی است که همواره سؤالات زیادی درباره آن پرسیده می‌شود. فسخ‌ قرارداد به معنای برهم زدن توافق و معامله‌ای است که بین دو یا چند نفر صورت گرفته است. شرایط خاصی برای فسخ‌ قرارداد در قانون مدنی مشخص شده است که آشنایی با آن می‌تواند مانع از بروز خسارت و ضرر برای شما شود.

آشنایی با قوانین فسخ قرارداد و روش انجام این کار یکی از کارهایی است که نیاز به تجربه و تخصص زیادی دارد. پیشنهاد می‌شود در این موارد حتماً از یک وکیل فسخ قرارداد با تجربه کمک بخواهید تا بتوانید احتمال موفقیت درخواست خود را بیشتر کنید. گروه حقوقی تخصصی ملکی اداری با وکلای مجرب خود می‌تواند در تمام امور حقوقی و کیفری به شما کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up