نحوه انتخاب نماینده در سامانه اداره کار
نحوه انتخاب نماینده در سامانه اداره کار
وکالت و نمایندگی در جلسات اداره کار
طبق ماده ۲۲ آیین دارسی کار، هر یک از طرفین دعوی می توانند برای خود یک نفر نماینده تام الاختیار یا وکیل دعاوی کار انتخاب و معرفی نمایند.
نماینده هر یک از طرفین می تواند طی سند رسمی و یا عادی انتخاب و معرفی شود.
چنانچه مرجع رسیدگی کننده در اصالت سند عادی تردید کند می بایست از اصیل در این خصوص استعلام کند.
بنابراین وکالت و نمایندگی در مراجع حل اختلاف اداره کار محدودیتی ندارد. لذا هر فردی می تواند به عنوان وکیل و نماینده خواهان و یا خوانده در جلسات شرکت نماید. لزومی ندارد وکیل یا نماینده کارگر و کارفرما حتماً وکیل دادگستری باشد. همینکه از تجربه و مهارت لازم در زمینه قوانین کار و بیمه تامین اجتماعی برخوردار باشد کافی است. بنابراین آنچه اهمیت پیدا میکند تجربه و مهارت و تسلط وی بر قوانین و آیین دادرسی کار خواهد بود.
مطلب مرتبط | بهترین وکیل اداره کار
مالیات نمایندگی در مراجع حل اختلاف اداره کار
وکلا و نمایندگانی که در جلسات اداره کار حاضر می شوند باید ابتدا برای خود پرونده مالیاتی تشکیل دهند. در هر پرونده اداره کار با وکالتنامه که مبلغ آن روی وکالتنامه قید شده (چه مالی و چه غیر مالی) به اداره مالیاتی حوزه خود مراجعه نمایند. و هزینه ابطال تمبر را پرداخت کنند. و فیش آن را ضمیمه معرفی نامه نمایندگی و وکالت خود به اداره کار ارائه نمایند.
مطلب مفید | مشاوره اداره کار
عدم رعایت این ماده باعث ابطال وکالت و نمایندگی در مراجع حل اختلاف اداره کار خواهد شد.
فیلم آموزشی نحوه انتخاب نماینده در سامانه اداره کار
در صورت وجود هرگونه ابهام و یا سوال ، با وکیل اداره کار در گروه حقوقی ملکی اداری با شماره 09379219890 در تماس باشید.
شایان ذکر است وکیل اداره کار در هر زمان با مشکلاتی در محیط کار مواجه شوید مشاور شما خواهد بود. در زمینه آشنایی با نحوه دریافت ابلاغیه ، نحوه تنظیم دادخواست ، نحوه حضور در جلسات هیئت تشخیص و سایر موارد وکیل میتواند وکالت شما را بر عهده بگیرد. این امر موجب میشود حقوق از دست رفته شما را بازستاند.