جرم ارسال پیامک ناموسی و مجازات آن

با سلام.
کاربر گرامی لطفاً برای بهره مندی از خدمات وکالت و مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری از ساعت 8 صبح تا 8 عصر با شماره 09125453894 تماس بگیرید.

جرم ارسال پیامک ناموسی

فحاشی از طریق پیامک

جرم ارسال فحاشی ناموسی از طریق پیامک و مجازات آن

بسیاری از افراد نمی دانند فحش و ناسزا از طریق پیامک و یا ارسال آن در شبکه های اجتماعی با مجازات همراه است.

قانون هر گونه توهین و فحاشی ناموسی از طریق پیامک را جرم میداند. این درحالی است که بسیاری از افراد نمیدانند فحاشی ناموسی در فضای مجازی و یا شبکه های اجتماعی از طریق تلفن همراه و یا هر وسیله دیگر ارتباطی جرم محسوب میگردد.

مطلب مفید | مجازات فحاشی به زن

برخی افراد در اثر ناراحتی و دعوا ممکن است تحت فشار عصبی اقدام به دادن دشنام و فحاشی ناموسی نسبت به دیگران نمایند.

باید دانست هر نوع پیامک‌ حاوی الفاظ رکیک و فحاشی ناموسی چنانچه در دادگاه مطرح شود در صورت اثبات ، منجر به صدور رای محکومیت و مجازات متهم شود.

بنابراین در این موارد تا حد امکان سعی کنید از دادن هر نوع دشنام و فحاشی پایمکی پرهیز نمایید. زیرا در صورت شکاست از شما ، سر و کارتان با قانون خواهد بود.

فحاشی ناموسی از طریق پیامک با توجه به نوع و الفاظ مورد استفاده ، میتواند با مجازات مختلف همراه باشد.

فحاشی و عکس العمل متقابل و مجازات فحاش

در نظر داشته باشید وقتی فردی به شما توهین و فحاشی ناموسی میکند ، بهتر است شما در مقام پاسخ و عکس العمل متقابل برنیایید. زیرا ممکن است شما نتوانید به هر دلیلی اقدام طرف مقابل خود را اثبات کنید اما او بتواند این کار را با نگهداری سوابق و ارائه آن در دادگاه به اثبات برساند.

مطلب مفید | مجازات فحاشی ، تهمت و …

فحاشی ناموسی با ارسال پیامک

پس برگ برنده بیشتر در دست کسی است که فحاشی نکرده و بهانه ای در دست طرف دیگر نداده است.

اثبات فحاشی حضوری و پیامکی

بر خلاف تصور عموم که فکر میکنند تهدید و یا فحاشی پیامکی ممکن است قابل اثبات نباشد ، ولی باید دانست در فحاشی حضوری اگر کسی در صحنه حضور نداشته باشد امکان اثبات به حداقل میرسد. اما در فحاشی ناموسی از طریق پیامک میتوان تمام پیامک ها را نگهداری نمود و آن را در دادگاه ارائه داد.

مطلب مفید | مجازات تجاوز به عنف

بنابراین پیامک عادی از طریق مخابرات محتوی فحش و توهین ، و یا هر نوع پیامک محتوی فحاشی ناموسی از طریق شبکه های اجتماعی داخلی یا خارجی میتواند جرم محسوب شده و برابر قانون مجازات اسلامی ، قابل تعقیب و با مجازات همراه باشد.

جرائم پیامکی

برای استناد به قانون معمولاً در جرایم پیامکی به ماده 641 قانون مجازات اسلامی رجوع میشود. این ماده چنین مقرر میدارد :

«هرگاه کسی به و‌سیله تلفن یا دستگاه های مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت نماید ، علاو‌ه‌ بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات ، مرتکب به حبس از یک تا شش ماه محکوم خواهد شد».

بنابراین مزاحمت از طریق تلفن به هر شکل دارای مجازات است. حال اگر این مزاحمت با فحاشی ناموسی همراه باشد جرم مرتکب مضاعف خواهد شد. و قانون برخورد سنگین تری با وی خواهد داشت.

مجازات جرم فحاشی ناموسی از طریق پیامک

توهین و فحاشی ناموسی از طریق پیامک‌ قابل پیگیری از طریق مجاری قانونی است. مزاحمت‌ تلفنی بدون هر گونه فحاشی ناموسی و یا توهین و افترا از طریق مرکز مخابرات قابل پیگیری است. اداره مخابرات برای چنین افرادی در بار اول اخطار کتبی و در بار دوم قطع یک ماه سیم کارت را اجرا میکند.

اما در موارد توهین و افترا و فحاشی ناموسی ، میتوان به دادگاه مراجعه نمود. اما بهتر است قبل از آن با وکیل متخصص دادگستری مشورت نمود.

مطلب مفید | ابلاغیه الکترونیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up